Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2024!

Joulu on taas, joulu on taas…..Tulla tonttuset voi ilomielin….

Yhdistyksen hallitus toivottaa jokaiselle jäsenelleen oikein hyvää ja rauhallista joulun aikaa! Odotetaan uutta, alkavaa vuotta 2024 iloisin mielin ja toivotaan kiinnostavaa ja aktiivista nypläysvuotta!

ENSI VUONNA
Ensimmäinen yhteinen nypläysilta pidetään maanantaina 22.1. klo 17.00–19.30 Ison Omenan kirjaston kokoushuoneessa Kari. Tule mukaan oman nypläyksesi kanssa!

Yhdistyksen vuosikokous on suunniteltu pidettäväksi lauantaina 16.3. klo 10. Paikkaa ei vielä ole voitu varmistaa, mutta laita päivämäärä jo almanakkaasi ja tule vaikuttamaan tulevaan toimintaamme.

Suomen Pitsinnyplääjien vuosikokous pidetään tulevana vuonna Helsingissä 27.–28.4. Yhdistys on mukana sitä valmistelemassa. Tämäkin päivämäärä kannattaa jo laittaa valmiiksi almanakkaan.

Kevään kurssit alkavat työväen- ja kansalaisopistoissa loppiaisen jälkeen. Vapaita paikkoja löytyy muutamilta kursseilta. Kannattaa tarkistaa Ilmonetista Espoon, Helsingin ja Arbiksien kurssit sekä Kirkkonummen kansalaisopiston sivuilta, jos on vielä itse tai kaveri ilman kurssipaikkaa.

Tapaamisiin ensi vuonna!
Hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *