Vuosikokous 2015

Yhdistyksen 28. vuosikokous pidettiin 28. helmikuuta Sellon kirjaston Akseli-salissa. Mukana kokouksessa oli parikymmentä yhdistyksen jäsentä. Kokouksen puheenjohtajan toimi Ilona Soiniitty.

Kokous hyväksyi yksimielisesti hallituksen laatiman toimintakertomuksen vuodelta 2014, toimintasuunnitelman kuluvalle vuodelle sekä viime vuoden tilinpäätöksen. Niin ikään hyväksyttiin Hedvig Segerin rahaston toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2014. Molemmista myönnettiin tilivelvollisille tili- ja vastuuvapaus.

Kuluvan vuoden budjetti käsiteltiin ja jäsenmaksu päätettiin säilyttää ennallaan 25 eurona.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Sisko Vanne. Erovuoroisista hallituksen jäsenistä Taru Tillander ja Terttu Levander valittiin jatkamaan varsinaisina jäseninä. Uusiksi varsinaisiksi jäseniksi valittiin Anja Laine ja Maire Lindgren sekä varajäseneksi Stina Normen-Böök.

Toiminnantarkastajina jatkavat Raili Monto ja Merja Leppänen, varalla ovat Yrsa Peltola ja Ilona Soiniitty.

Kokous hyväksyi myös yksimielisesti hallituksen esityksen uusiksi säännöiksi. Sääntöjen täydentämistä on edellyttänyt patentti- ja rekisterihallitus yhdistyksen hallinnoiman stipendirahaston osalta. Samalla hallitus ehdotti muitakin lisäyksiä, muutoksia ja täsmennyksiä sääntöihin, jotka astuvat voimaan sen jälkeen, kun patentti- ja rekisterihallitus on ne lopullisesti hyväksynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *